måndag 6 augusti 2012

Devil's Night

En hel helg dobermann avklarad. haft de super trevligt med Fredde och alla härliga dobermann människor som gjorde helgen super! Tack för de :)

Fick den stora äran att visa öppen klass hanar oxå och vi lyckades springa till oss en 2 plats med ck =) Helt underbar kille men 50 kg draghund muskler e tungt =P Men super nöjd med att dommaren tyckte att han hade excelent movement :)   Tack så jätte mkt för förtroendet !

Ilta blev 4 öppen tik med ck. !

Stort grattis till Kennel Jean darks hane som blev  BIR och kennel Nobel line som blev bim ! Stort grattis till pontus nilsson som äger bim tiken :)


Tränat ilta som vanligt men en hormon hjärna e som den e ??

Tänkte ja vi kan lägga på å göra belöningen viktigare o stärka vissa bitar ännu mer o lägga till godisen ( Då den e de bästa tycker hon ) bara för att förstärka att hon gör rätt ännu mer när hon ändå har hormon hjärna som sagt :)

Detta resulterade i mattes STÖRSTA TÅLAMOD.... Men en dobermann som satt o la huvudet på sne o DREGLADE !!! Efter en stor dreggel pöl på golvet gav jag faktiskt upp...

Så jag bestämde mig för att jag kör på som vanligt ändå o lägger till mer tålamod istället ^^


 Freddes semester tog slut igår... men vi har haft världens bästa semester i år :) men sommaren e ju inte slut än !! (  HOPPAS JAG )  Super spelningar på metaltown resa till polen med mera.. end. spelningarna som e helt inplanerad nu e ENTOMBED !!!



Nästa år e de större planer beroende på band då snackas de om Tuuska wacken och Metaltown :)
hoppas på att banden håller sig o de e massa bra! Dvs FINLAND tyskland O sverige :)) De vore SUPER
men de resulterar i en jäckla tränings värk... men de e helt klart värt det :)

Där alla samlas under " ett tak " och är trevliga alla är där för samma sak musiken Metal och ha kul.. ! Kan inte bli bättre!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar