onsdag 1 juli 2009

Å vilket mys!

I helgen så har vi badat och badat och badat.... För lilla kriga har lärt sig att simma!!!
Hon simmar som hejsan enda e att hon sväljer så mkt luft när hon simmar att hon ser ut som en boll... så man får ta upp henne... hehe när hon började simma var i fredags... efter badet så va hon jätte runt och matte blev ju självklart super orolig... Men hon sprang upp på stranden å Fes en riktig karla fis så va hon inte alls rund sen... Men vi kunde ju inte sluta skratta hon sprang tillbax å luktade på fisen hon såg riktigt förfärad ut... !!!

PÅ lördagen så åkte vi med madde robban å deras pojk kim... anna och kent å deras 3 hundar och badade i mullsjön! Oj va roligt de hade i vattnet ialf kriga å tyzon.. Efter badet åkte vi hem till madde och robban allihop och grillade och hundarna fick leka... riiiktig mysig !!!

på söndagen tog vi en hel dag i havsjön! O VI BLEV RÖDA SOM KRÄFTOR!

Hundarna led inget direkt de va i å plaska som hejsan tom nitro fast där e de flytväst på för annars sjunker han som en sten ^^ de andra simmar ju ialf.... !

och på måndagen så kom mamma och syster hit å hon lurade i mig å kriga i djupasjön oxå ^^ men vad varmt de va i vattnet där...! Riktigt sköööönt!

Just nu ser vi bara fram i mot den kommande sthlms resan... Mer info om den får ni efter vi varit där :)

Nästa vecka börjar fredrik semestern och vi ska fixa en massa... Hundgård drenera huset. måla huset... Osv... Helt galet mkt... tur att vi lejar bort det mesta :P


Hej hopp alla läsare trevlig sommar på er....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar