söndag 14 juni 2009

Vilken härlig kvälls promenad..


Idag va de verkligen toppen kvälls promenad... gick ut typ vid 21.00 helt underbart att gå i skogen inte för varmt inte för kallt å helt tyst bara fågelsång. Diva är ju här på besök men åker hem i morgon Så då kommer min lilla padda hem igen... Saknat henne så mkt! hon är lugnet själv..!

Kriga sprang lös som vanligt.. måste titta lite i de gammla brotten men säger man bara aja.. Så vänder hon på en fem öring... bättre å lära henne de nu att hon inte får gå i närheten av dem över huvud taget än att ta de när hon e äldre de e ju nu hon ska lära sig så mkt som möjligt innan trotsen.. Dock har vi börjat stöta på den mer och mer just nu... Ser man sig själv i fönstret måste man ju skälla lite... eller springa fram till tv å skälla för man ser sig själv där... eller att grannens katt går i trädgården... HUmm... Men de har blivit mkt bättre dock.. men de kommer väl mer å mer... men mest att väntas ut... tänder tappar hon till höger å vänster men hon värkar inte bry sig om det direkt..

Just nu har hon sin rosa diskborste att tugga på för de kliar... Å den har hon i munnen för de mesta... Men de låter rätt så skoj när fredrik tittar på na när hon kommer springade med den i högsta hugg å säger... " Jasså Ska du gå å diska lite nu"... ^^



Hare gött alla läsare kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar